Gammelnorsk sau på utegang, Særværet Villsau. (Foto: Landbrukets Økoløft)
Gammelnorsk sau på utegang, Særværet Villsau. (Foto: Landbrukets Økoløft)

Er du økologisk produsent, eller vurderer du å legge om til økologisk landbruk?

Bli med på webinarserie og samling for kursing, kunnskapsheving og nettverksbygging!

Norsk senter for økologisk landbruk (NORSØK), arrangerer sammen med Norsk landbruksrådgivning (NLR) og Økologisk Norge (ØN) seks webinarer høsten 2023, for deg som er i oppstarten av eller vurderer oppstart av økologisk produksjon. Dyktige fagpersoner tar for seg grunnleggende kunnskap om økologisk landbruk. På forvinteren 2024 arrangerer vi en ny runde med webinarer. Denne gangen vil tematikken være mer konkret og spisset mot de ulike produksjonene dere deltakere har.

WEBINAR

Last ned hele programmet for webinarserien og samlingen her!

Torsdag 2/11 kl 20:00-21:30
Hvorfor økologisk? Veier til økologisk landbruk?
Med: Susanne Friis Pedersen (NORSØK), Maud Grøtta(NLR) og Kjersti Berge (NLR)

Torsdag 9/11 kl 20:00-21:30
Hvorfor trenger vi et aktivt vekstskifte?
Med: Hans Gaffke (NLR) og Kari Bysveen (NLR)

Torsdag 16/11 kl 20:00-21:30
Prinsipper for økologisk plantevern
Med: Susanne Friis Pedersen (NORSØK), Kari Bysveen (NLR), Ingri Rosen, Inspirasjonsbonde Landbrukets Økoløt, Kure Vestre gård

Torsdag 23/11 kl 20:00-21:30
Næringsforsyning og gjødsling
Med: Sissel Hansen (NORSØK) og Hans Gaffle (NLR)

Torsdag 30/11 kl 20:00-21:30
Kompostering
Med: Kirsty McKinnon (NORSØK) og Kari Bysveen (NLR)

Torsdag 7/12 kl 20:00-21:30
Markedsmuligheter
Med: Markus Lohne Hustad (Økologisk Norge), Randi Leedal Gjersten (Bondens marked), Turid Nordbø (Norsk gardsost) og Alexandra Devik (Økologisk Norge)

Når og hvordan: Webinar hver torsdag fra 2. november til 7. desember kl. 20:00 – 21:30
Pris:
400 kr. Påmeldingen gir også tilgang til webinarserien som arrangeres vinteren 2024.
Påmeldingsfrist:
31.10.2023.
Ved utført betaling sender vi en lenke til webinar-serien før oppstart.

Mer utfyllende informasjon om webinarene og påmelding her!

SAMLING - fra lunsj til lunsj 11. - 12. januar 2024

SAMLING
Vi arrangerer en samling på på Opaker gård ved Kirkenær, med faglig påfyll fra forskere, rådgivere og bønder, og ikke minst får du mulighet til viktig nettverksbygging og sosialt samvær med andre i samme situasjon som din.

Pris på samlingen: 1500,- per person. Inkludert overnatting på enkeltrom, to lunsjer, middag og frokost.
Påmeldingsfrist:
15. november
Det er mulig å søke om reisestøtte dersom du bor langt unna. Last ned skjema her.

Kontaktpersoner:
Susanne Friis Pedersen: susanne.friis.pedersen@norsok.no
Alexandra Devik: alexandra@okologisknorge.no
Kjersti Berge: kjersti.berge@nlr.no

Mer informasjon om arrangementet og påmelding her!

Artikkelen held fram under
Logo kompetanse NB

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

Som de aller fleste nettsteder bruker vi informasjonskapsler (cookies) for at du skal få en optimal brukeropplevelse. Vi kommer ikke til å lagre eller behandle opplysninger med mindre du gir samtykke til dette. Unntaket er nødvendige informasjonskapsler som sørger for grunnleggende funksjoner på nettsiden.

Vær oppmerksom på at blokkering av enkelte informasjons-kapsler kan påvirke hvilket innhold du ser på siden. Du kan lese mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Under kan du se hvilke informasjonskapsler (cookies) vi bruker og hvordan du administrerer dem:

Nødvendige cookies

Sikrer grunnleggende funksjoner, nettstedet vil ikke kunne fungere optimalt uten slike informasjonskapsler. Disse er derfor vurdert som nødvendige og lagres automatisk uten foregående samtykke.

Skal du benytte skjema på våre nettsider? Øvrige funksjoner på siden påvirkes ikke dersom du lar være å samtykke, men vil kunne gi mindre funksjonalitet ved utfylling og lagring av skjema. Informasjonen blir slettet fra nettleseren etter 90 dager.

Disse informasjonskapslene gir oss innsikt og forståelse av hvordan nettsiden vår brukes av besøkende. Vi bruker analyseverktøyet Google Analytics som blant annet kan fortelle oss hvor lenge en bruker oppholder seg på siden eller hvilken side man kommer fra. Informasjonen vi henter er anonymisert.

Ved å huke av for denne tillater du bruk av tredjeparts-informasjonskapsler, som gjør at vi kan tilpasse innhold basert på det som engasjerer deg mest. Disse hjelper oss å vise skreddersydd innhold som er relevant og engasjerende for deg, for eksempel i form av annonser eller reklamebanner.

Tredjepartsinformasjonskapsler settes av et annet nettsted enn det du besøker, for eksempel Facebook.