Eplerad (Foto: Susanne Friis Pedersen)
(Foto: Susanne Friis Pedersen)

Kurs i konservering av frukt og bær

Velkommen til kurs i konservering av frukt og bær. Ny inspirasjon og kanskje nye metoder eller nytt bærlag?

Kurset blir både ute og inne. Ute med høsting og pressing av epler.

Inne med teori og koking av saft, syltetøy, chutney, gele og hermetisering. Det inngår bringebær, blåbær, rips, solbær, svartsurbær og evt. plommer. Kursholder er Susanne Friis Pedersen, rådgiver i NORSØK.

Trykk her for påmelding!

Tid og sted

Arrangør:NORSØK i samarbeid med Tingvoll Økopark og Tingvoll og Gjemnes Bonde og Småbrukarlag

Tidspunkt: Lørdag 18. september 2021 kl. 10 – 16.

Pris: 500 kr. per pers.

Maks. 10 personer.