Eplerad (Foto: Susanne Friis Pedersen)
Eplerad (Foto: Susanne Friis Pedersen)

Kurs i konservering av frukt og bær

Velkommen til kurs i konservering av frukt og bær. Ny inspirasjon og kanskje nye metoder eller nytt bærlag?

Kurset blir både ute og inne. Ute med høsting og pressing av epler.

Inne med teori og koking av saft, syltetøy, chutney, gele og hermetisering. Det inngår bringebær, blåbær, rips, solbær, svartsurbær og evt. plommer. Kursholder er Susanne Friis Pedersen, rådgiver i NORSØK.

Trykk her for påmelding!

Tid og sted

Arrangør:NORSØK i samarbeid med Tingvoll Økopark og Tingvoll og Gjemnes Bonde og Småbrukarlag

Tidspunkt: Lørdag 18. september 2021 kl. 10 – 16.

Pris: 500 kr. per pers.

Maks. 10 personer.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

Som de aller fleste nettsteder bruker vi informasjonskapsler (cookies) for at du skal få en optimal brukeropplevelse. Vi kommer ikke til å lagre eller behandle opplysninger med mindre du gir samtykke til dette. Unntaket er nødvendige informasjonskapsler som sørger for grunnleggende funksjoner på nettsiden.

Vær oppmerksom på at blokkering av enkelte informasjons-kapsler kan påvirke hvilket innhold du ser på siden. Du kan lese mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Under kan du se hvilke informasjonskapsler (cookies) vi bruker og hvordan du administrerer dem:

Nødvendige cookies

Sikrer grunnleggende funksjoner, nettstedet vil ikke kunne fungere optimalt uten slike informasjonskapsler. Disse er derfor vurdert som nødvendige og lagres automatisk uten foregående samtykke.

Skal du benytte skjema på våre nettsider? Øvrige funksjoner på siden påvirkes ikke dersom du lar være å samtykke, men vil kunne gi mindre funksjonalitet ved utfylling og lagring av skjema. Informasjonen blir slettet fra nettleseren etter 90 dager.

Disse informasjonskapslene gir oss innsikt og forståelse av hvordan nettsiden vår brukes av besøkende. Vi bruker analyseverktøyet Google Analytics som blant annet kan fortelle oss hvor lenge en bruker oppholder seg på siden eller hvilken side man kommer fra. Informasjonen vi henter er anonymisert.

Ved å huke av for denne tillater du bruk av tredjeparts-informasjonskapsler, som gjør at vi kan tilpasse innhold basert på det som engasjerer deg mest. Disse hjelper oss å vise skreddersydd innhold som er relevant og engasjerende for deg, for eksempel i form av annonser eller reklamebanner.

Tredjepartsinformasjonskapsler settes av et annet nettsted enn det du besøker, for eksempel Facebook.