Header Moreog Romsdal 1

Program for Økouka i Møre og Romsdal 2018

Torsdag 23. august, kl 0800 – 1000 Økologisk frokost

Sted: Søstrene Fryd, Kongens gate 28, Ålesund

Den nye kostholdsæraen: Mikrober, fremmedstoffer og prosessert mat,
foredrag ved Inge Lindseth, klinisk ernæringsfysiolog, Økologisk Norge og Balderklinikken
Arrangeres i samarbeid med Den norske matfestivalen.
Pris: kr 100,-
 

Torsdag 6. september, kl 1600 - 1700 Prosjekt Norges matfat

Sted: Storyville, Plassen, Molde 

Prosjekt Norges matfat, foredrag ved Øyvind Havåg 

Økologiske smaksprøver

Arrangeres i samarbeid med Bjørnsonfestivalen. 

Billetter kjøpes via Bjørnsonfestivalen.

Billettpris, voksen kr 130. Redusert pris for barn, unge, studenter, honnør og rullestol. Gratis for ledsager.


Fredag 7. september, kl 1900 – 2100 Prosjekt Norges matfat

Sted: Nesset prestegard, Nesset Festivalkveld på prestegarden 

Prosjekt Norges matfat, foredrag ved Lene Havåg

Musikalske opplevelser v/Heine Bugge og Bjørn Tomren 

Norsk småmat, lokal retter 

Arrangeres i samarbeid med Bjørnsonfestivalen.

Billetter kjøpes via Bjørnsonfestivalen. Billettpris, voksen kr 180. Redusert pris for barn, unge, studenter, honnør og rullestol. Gratis for ledsager.

Lørdag 29. september, kl 1200 – 1700 Epledag med eplepressing

Sted: Tingvoll Økopark, Tingvoll

Gamle sorter aktuelle for økologisk dyrking, foredrag ved Susanne Friis Pedersen, NORSØK 

Du kan ta med egne epler som du kan presse.

Matsalg