Program for Økouka i Møre og Romsdal 2018
Torsdag 23. august, kl 0800 – 1000 Økologisk frokost
Sted: Søstrene Fryd, Kongens gate 28, Ålesund
Den nye kostholdsæraen: Mikrober, fremmedstoffer og prosessert mat,
foredrag ved Inge Lindseth, klinisk ernæringsfysiolog, Økologisk Norge og Balderklinikken
Arrangeres i samarbeid med Den norske matfestivalen.
Pris: kr 100,-
Torsdag 6. september, kl 1600 - 1700 Prosjekt Norges matfat
Sted: Storyville, Plassen, Molde
Prosjekt Norges matfat, foredrag ved Øyvind Havåg
Økologiske smaksprøver
Arrangeres i samarbeid med Bjørnsonfestivalen.
Billetter kjøpes via Bjørnsonfestivalen.
Billettpris, voksen kr 130. Redusert pris for barn, unge, studenter, honnør og rullestol. Gratis for ledsager.
Fredag 7. september, kl 1900 – 2100 Prosjekt Norges matfat
Sted: Nesset prestegard, Nesset Festivalkveld på prestegarden
Prosjekt Norges matfat, foredrag ved Lene Havåg
Musikalske opplevelser v/Heine Bugge og Bjørn Tomren
Norsk småmat, lokal retter
Arrangeres i samarbeid med Bjørnsonfestivalen.
Billetter kjøpes via Bjørnsonfestivalen. Billettpris, voksen kr 180. Redusert pris for barn, unge, studenter, honnør og rullestol. Gratis for ledsager.
Lørdag 29. september, kl 1200 – 1700 Epledag med eplepressing
Sted: Tingvoll Økopark, Tingvoll
Gamle sorter aktuelle for økologisk dyrking, foredrag ved Susanne Friis Pedersen, NORSØK
Du kan ta med egne epler som du kan presse.
Matsalg
Disse står bak: Økouka i Møre og Romsdal: Fylkesmannen i Møre og Romsdal, Økologisk Møre og Romsdal, Møre og Romsdal bonde- og småbrukarlag, Møre og Romsdal bondelag og Norsk senter for økologisk landbruk (NORSØK). Kontakt: Liv Solemdal, liv.solemdal@norsok.no