
Kjøkkenhagedagen på Tingvoll gard
Årets foredrag blir ved forfatter og mataktivist Thomas Horne. Temaet er å ta godt vare på maten vår. Liv Solemdal vil fortelle om sammensetning av det bærekraftige måltidet. Årets barneprogram har fokus på maten til dyrene i Økoparken som alle besøkes. Som vanlig vil det også bli hagevandring og salg av mat og planter.

12.00 - 12.30 Velkomst og kulturell åpning
12.30 - 13.30 Foredrag: Thomas Horne, forfatter av boken ”Kunsten å ikke kaste mat”
13.30 - 14.00 Presentasjon: Liv Solemdal fra NORSØK, Det bærekraftige måltidet
12.30 - 14.00 For barna: Hva spiser dyrene - materunde og quiz
14.00 - 16.00 Boder og utstilling åpnes
- Salg av permakulturplanter
- Gjengroing og tips til gjenvinning
- Boksalg og signering (Thomas Horne)
- Blomsterbinding
- Matbod med salg av suppe
15.00- 16.00 Hagevandring i Stjernehagen
INNGANG: Barn under 5 år gratis, Barn (5-15) kr 65, Voksne kr 115, Familiebillett (2+2) kr 350
Salg av sesongkort
Arrangør: NORSØK og Tingvoll Økopark