Logg inn
Logg inn
Username or email
Password
Husk meg
›
Glemt passordet?
no
/
en
Atom
RSS 2.0
Om NORSØK
Ansatte
Prosjekter
Tjenester
Publikasjoner
Nyheter
no
/
en
Logg inn
Om NORSØK
Tingvoll sol- og bioenergisenter
Organisasjon
Styret
Årsmeldinger
Vedtekter
Tingvoll gard som forskings- og formidlingsarena
Stjernehagen og folkeparken
Biogassanlegg
Ansatte
Prosjekter
Arkiverte prosjekter
Tjenester
Rådgivning gardsvarmeanlegg
Publikasjoner
Nyheter
Arkiverte nyheter
Atom
RSS 2.0
Bærekraftig matvalg
Flere stikkord:
Flisfyring
Access
Agriculture
Agronomi
Agropub
Aleveld
Algae fibre
Alveld
Ammetanter
Andelslandbruk
Animal welfare
Animal wellfare
Antiparasitt
Årsmelding
Assurewel
Baking
Bakst
Bark
Barkcure
Bærekraft
Bærekraftig
Bærekraftig kosthold
Beite
Berekraft
Biochar
Biogas
Biogas substrates
Biogass
Biogassråstoff
Bioligisk nitrogenfiksering
Birøkt
Bokashi
Breeding
Broiler chicken
Brød
Bygg
C/n-forhold
C/n-kalkulator
Cobra
Compost
Concentrate
Cover-crop
Cow calf contact
Cow calf togetherness
Cycle
Dairy farmin
Dairy farming
Dairy production
Definisjoner
Dekkvekst
Dissemination
Driftsopplegg
Drivhusgasser
Dyrehelse
Dyremateriale
Dyrevelferd
Dyrevelferdsprotokoller
Dyrkingsveiledning
Effektivisering
Egenskaper
Egg production
Eggeproduksjon
Emisjonsfaktorer
Emission factors
Energi
Energibruk
Energimengde
Energiprinsipp
Energiproduksjon
Energy consumption
Energy principles and terms
Energy sufficiency
Engineering
Engineering tools
Environment
Epledag
Fagweb
Fangvekst
Farm-scale
Fermentering
Fjørfe
Fjørfeproduksjon
Fjøs
Fjøsløsning
Flisfyring
Folkefinansiering
Forbruk
Formidling
Forskningssamarbeid
Fou
Free range
Frø
Gårdsanlegg
Gardsbruk
Gårdsnivå
Garsdrift
Gjengroing
Gjødsel
Gjødsling
Prosjekter (1)
Prosjekter (1)
Mat med framtid og kretsløpbasert matsystem
2019-07-12
Liv Solemdal
<p><strong>Elever ved videregående skoler, restaurant- og matfag, er framtidas kokker. Kunnskap om økologisk mat, bærekraftige måltid og kretsløpsbaserte matsystem er en god ballast for videre yrkesliv med mat.</strong> </p>