Img 7485 Susanne

Kjøkkenhagedag på Tingvoll gard

Velkommen til kjøkkenhagedag søndag 28. august kl 13-16

Foredrag, barneprogram, salgsboder, god mat og musikk.

Bønner og erter på kjøkkenhagedagen


Bønner og erter er tema på Kjøkkenhagedagen på Tingvoll gard i år. Men det er en ert som skal få spesiell oppmerksomhet. Nemlig erta fra Gyl.Det er Helge Husby som skal fortelle hvordan det har seg at en Gyl-erta ble tatt vare på. Denne historien er ikke den eneste historien publikum får men seg på årets Kjøkkenhagedag søndag 28. august. Historia om Jack og bønnestengelen blir fortalt for store og små gjennom dukketeater og Vågbø 4 H skal arrangere eventyrstund og konkurranser for de yngste.

Det blir mye for både voksne og barn på denne søndagen på Tingvoll gard.


Hage og suppeSelvfølgelig blir det mat. Her blir det også erter og bønner. Årets fotokonkurranse er det mest kreative ert og bønne stativet.

Hageansvarlig Susanne Fris Pedersen forteller at det er flere som har sendt inn bilder, men det er plass til flere. Det er Norsk senter for økologisk landbruk, NORSØK som er ansvarlig for arrangementet og programmet starter klokka ett.

I år er det internasjonale året for kjernebelgvekster så derfor inviterer vi til kåring av:
-mest kreative klatrestativet til erter og bønner
-god og spennende mat av belgvekster

Delta i kåringen ved å sende foto eller oppskrift til:
susanne.friis.pedersen@norsok.no
Senest 20. august 2016

Rådgivere Kirsty McKinnon og Susanne Fris Pedersen ved NORSØK byr på nok en innholdsrik kjøkkenhagedag på Tingvoll gard. I år bli det også dukketeater.
Rådgivere Kirsty McKinnon og Susanne Fris Pedersen ved NORSØK byr på nok en innholdsrik kjøkkenhagedag på Tingvoll gard. I år bli det også dukketeater.
Artikkelen fortsetter under